Gebruiksgemak en design staan bij ons centraal.

Skindustries is de specialist in Zuid-Nederland op het gebied van Mobiele applicaties. Wij ontwikkelen professionele mobiele apps van A tot Z voor iOS, Android, Windows Phone en Desktop. Een flinke dosis creativiteit gecombineerd met het technologisch vernuft van morgen, vormen samen de basis voor iedere app die wij ontwikkelen.

Dat Skindustries al het vertrouwen krijgt op gebied van specialistische applicaties, bewijst ons portfolio, daar we reeds succesvolle apps hebben ontwikkeld voor o.a. Océ, Omroep Venlo, Topigs en Personato. Ons doel is de nummer één aanbieder worden van on-demand apps in het driehoeksgebied Maastricht, Eindhoven en Nijmegen.

Werkwijze

Voordat wij beginnen met de ontwikkeling van een app hebben we eerst een uitvoerig gesprek met de opdrachtgever.Welke processen zijn er in en om het bedrijf waarbij een app een toegevoegde waarde kan bieden? Wat zal de app uiteindelijk voor doel hebben en wie zijn de gebruiker van de app?

Wanneer alle vragen beantwoord zijn schrijven wij een voorstel waarin het gebruik van de app centraal staat. Dit om ervoor te zorgen dat we altijd het zelfde doel voor ogen houden. Wanneer het voorstel akkoord is gaan we aan de slag met het functioneel en grafisch ontwerp waarna de app daadwerkelijk ontwikkeld zal worden.

Het Team

Skindustries heeft een jong en enthousiast team van 5 ontwikkelaars en één sales and operations manager. Projecten worden als een team opgepakt waarin iedereen binnen het team zijn eigen verantwoordelijkheid heeft. Tijdens projecten wordt er gebruik gemaakt van de Scrum methode.

Skindustries is altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers. Wordt jij onze nieuwe collega?

CTO
CTO

Sales & Operations manager
Sales &
Operations manager
Android developer
Android developer
iOS developer
iOS developer
iOS developer
Web developer

Python developer
Python developer
Python developer
Python developer

Xamarin intern
Xamarin intern